بیغیرتی خانوادگی
مردان و زنان آخرالزّمانی، دچار نوعی «قحط غیرت» میشوند تا جایی که در دفاع از کیان عفّت و نجابت خانوادههای خود دچار نوعی بیحسّی و بیمیلی میگردند و گاه به عمد، ناموس خویش را در معرض دید نامحرمان قرار میدهند و حتّی به بیعفّتیها و خودفروشی ایشان رضایت میدهند:
«مرد از همسرش انحرافات جنسی را میبیند و اعتراضی نمیکند. از آنچه از طریق خودفروشی به دست میآورد، میگیرد و میخورد. اگر انحراف سراسر وجودش را فرا گیرد، اعتراض نمیکند، به آنچه انجام میشود و در حقّش گفته میشود، گوش نمیدهد. پس چنین فردی دیوث است (که بیگانگان را بر همسر خود وارد میکند).»12
از منظر احادیث اسلامی، در آخرالزّمان بنیاد خانودهها به شدّت سست و آسیب پذیر خواهد شد و فسادها، فتنهها و آفتهای فراگیر این دوران، در متن تمام خانههای شرق و غرب عالم نفوذ خواهد یافت و نه تنها فرزندان که پدران و مادران را نیز فراخواهد گرفت:
از ویژگیهای خانواده مهدی باور، شناخت آسیبها و آفتهای خانوادگی در دوران آخرالزّمان، حفاظت و پاک نگه داشتن حریم خانه و خانواده از آسیبها و آفات آخرالزّمانی و جایگزینی «فرهنگ انتظار» در برابر «فرهنگ ابتذال» است.
در هر زمان، شیاطین، دامهایی برای به انحراف کشاندن اشخاص و خانوادههای صالح، گستردهاند که با توجه به شرایط زمان ما و پیشرفت تکنولوژی شکل جدیدی پیدا کرده است و در همه جای دنیا این مهم دیده میشود. در این میان، سهم کشورهای غربی و آمریکا بیشتر است. اشخاص و خانوادههای متدّین اگر مجبور به زندگی در چنین کشورهایی هستند
فروع کافی : زنی خدمت حضرت صادق علیه السلام آمد و عرض کرد : زنانی که با یکدیگر مساحقه می کنند ، حدشان چیست ؟ امام فرمود : " حد زنا است ( یکصد تازیانه ) ، به راستی چون قیامت شود آنها را می آورند و لباسهایی که از آتش بریده شده بر تن آنان می کنند و مقنعه های آتشین بر سرشان می بندند و زیر جامه های آتشین به بدنشان می پوشانند و عمودهای آتشین در جوفشان فرو می کنند و آنها را در جهنم می اندازند . ای زن ! قومی که مساحقه بین آنها رواج یافت ، قوم لوط بودند که مردها به عمل لواط سرگرم شدند و زنان بی شوهر ماندند ؛ پس به یکدیگر مشغول شدند ، چنان که مردان با هم مشغول بودند و هنگام نزول عذاب همگی به هلاکت رسیدند. "
بسمه تعالی برادران وخواهران دینی طی سوالات متعدد خواستار پاسخگویی به این سوال بوده اند که وطی از دبرچه حکمی دارد؟برای پاسخگویی به این سوال نظرات حضرات آیات گرد اوری گردیده که هر شخصی با توجه به نظر مرجع تقلید خود کسب تکلیف کند
تعریف وطی: پایمال کردن و گاه کنایه از عمل جنسی است.
صافی گلپایگانی س. نزدیکی با همسر از دبر چه حکمی دارد؟ ج. وطی در دبر زن؛ چه در حال حیض و چه در حال پاکی، کراهت شدیده دارد و با عدم رضایت زوجه، جایز نیست.والله العالم
شهوت است اگر:
فقط به ظاهر و اندام او توجه داشته باشید
حتی قبل از اینکه اسم او را پرسیده باشید، در حال خیال بافی هستید که او بدون لباس چگونه است. یااینکه اگر با او رابطه جنسی برقرار کنید چه احساسی به شما دست خواهد داد.
اهمیت نمی دهید که او چه می گوید
همیشه در حال بهانه آوردن هستید تا به نحوی قرارهای ملاقات خود را با او کنسل کنید، مگر اینکه این قرار منجر به برقراری رابطه جنسی شود. اگر از شما بخواهد تا کاری برایش انجام دهید، بهانه می آورید و می گویید بیش از اندازه سرتان شلوغ است. اما اگر در کنار شما باشد و با او رابطهی جنسی نداشته باشید این امر ناراحتتان می کند و در ذهن خود، خودتان را در حال برقراری رابطه جنسی با خانم های دیگری تجسم می کنید.
فقط می خواهید برای رابطهی جنسی او را ببینید
چگونه بدانیم عاشق شده ایم یا اینکه شهوتی شده ایم؟شهوت صرفاً یک امر طبیعی و ذاتی به شمار می رود که برای جذب جنس مخالف به یکدیگر در وجود انسان ها قرار داده شده است. و اینکه چرا باید جنس مخالف را به سمت خود جذب کنیم بحثش در اینجا لازم نیست. می توان گفت که بدون وجود شهوت انتظار نمی رود که هیچ گونه عشق و یا محبتی میان زن و مرد شکوفا گردد. البته شهوت را نمیتوان پایهی اصلی ایجاد عشق دانست.
شکی نیست که این حس در تمام افراد وجود دارد و تنها راهی است که می تواند به تفاوت میان جنس مونث و مذکربیانجامد.
از سوی دیگر یکی از فاکتورهایی که وجود آدمی را شریف و اصیل می سازد، عشق است. عشق یکی از عالی ترین صفات انسانی که به واسطه آن افراد سعی می کنند "بهتر" باشند. انسان ها شاید تنها به دلیل شهوترانی و زیاده خواهی با یکدیگر درگیری ایجاد می کنند؛ شهوترانی برای پول وشهرت و ... اما برای تشکیل خانواده و زندگی مشترک تنها یک دلیل وجود دارد و آن هم چیزی نیست جز عشق.
علت حرمت استمناء در اسلام چیست؟
آیا آیه و حدیثى در این زمینه وجود دارد؟
در زمینه حرمت استمنا و خودارضایى روایات متعددى است. به ذکر یک روایت اکتفا
مىشود. از امام صادق (ع) درباره استمنا پرسش شد. حضرت فرمود: گناهى بزرگ است، خداوند در کتاب خود از این عمل نهى فرموده است. کسى که به چنین عملى دست مىزند، گویى با خود ازدواج کرده است و اگر از کار وى آگاه مىشدم با وى غذا نمى خوردم. سؤال کننده پرسید: منبع این سخن از کتاب خدا کجاست؟ حضرت فرمود: در آیه فمن ابتغى وراء ذلک فاولئک هم العادون(1) مراد از وراء ذلک استمناء مىباشد.(2)
سؤال: تخیّل به قصد برانگیختن شهوت در دو صورت زیر چه حکمى دارد؟
پاسخ: الف: تخیّل همسر ب: تخیل زن اجنبى در فرض اول در صورتى که حرامى مانند انزال بر آن مترتّب نشود، اشکالى ندارد و در فرض دوّم، احتیاط در ترک آن است. (خامنه ای)
سؤال: شخصى در ابتداى سن بلوغ روزه مىگرفته، ولى در اثناء روزه استمناء نموده و جنب شده و به همین صورت چند روز روزه گرفته است، در حالى که جهل داشته به اینکه براى روزه گرفتن تطهیر از جنابت واجب است. آیا قضاى روزههاى آن روزها کافى است یإ اینکه تکلیف دیگرى دارد؟
پاسخ: در فرض سؤال، قضا و بنابر احتیاط واجب کفاره بر او واجب است.(خامنه ای)
به خاطر اینکه بعضی از دوستان سوالات مشترکی در مورد استمناء و خود ارضائی داشتند لذا این پست را که هم در آن در مورد اینکه نظر مراجع تقلید در مورد استمناء چیست و عوارض بدنی و همچنین روایاتی که در مورد استمناء و قباحت آن هست و در آخر هم سوالاتی که در مورد استمناء برای افراد پیش می آید همراه با پاسخ آنها برای استفاده قرار دادم و امیدوارم مورد استفاده واقع بشه
مسئله: اگر کاری کند که بی اختیار منی از او بیرون آید چند حالت ممکن دارد:
1-عادت داشته است که هرگاه از این کارها انجام میداده منی از او خارج میشده است و اتفاقاً خارج هم شده، هم روزه باطل است و هم کفّاره واجب است.