آیا چت کردن بین دختر و پسر اشکال دارد؟
از نظر شرع مقدس اسلام، هر گونه ارتباط بین دختر و پسر، قبل از ازدواج، اعم از ارتباط مستقیم و غیر مستقیم، اگر با قصد لذت (جنسی) باشد یا خوف فتنه و ترس افتادن به گناه در آن ارتباط وجود داشته باشد، جایز نبوده و اشکال دارد. اما ارتباط شغلی ، حرفه ای و علمی و تحصیلی، اگر باعث فتنه و مفسده نشود و موازین شرع در آن رعایت شود، اشکال ندارد. از نظر شرع مقدس اسلام هر گونه ارتباط بین دختر و پسر، قبل از ازدواج، اعم از ارتباط مستقیم و غیر مستقیم، اگر با قصد لذت (جنسی) باشد و یا خوف فتنه و ترس افتادن به گناه در آن وجود داشته باشد، جایز نبوده و اشکال دارد. با نگاهی به پاسخ مراجع عظام تقلید به برخی از استفتاءات، این مطلب روشن می شود:
عجب صبری خدا دارد
اگر من جای او بودم؛
که در همسایه ی صدها گرسنه
چند بزمی گرم عیش و نوش می دیدم،
نخستین نعره ی مستانه را خاموش آندم،
بر لبِ پیمانه می کرد
بسم الله الرحمن الرحیم
دعائی که مورد بحث آیه شریفه 62 از سوره مبارکه نمل بود که با توضیح بیشتری در بخش دیگری ارائه خواهیم کرد و آن این که بعضی افراد مدعی هستند که دعا مینویسند و کارهای خاص انجام میدهند. در مقدمه با چند استفتاء بحث را ادامه میدهم.
س1028- افرادی دعا نویس هستند و بیماران و افرادی که از همه جا دستشان بریده شد پیش این گروه میروند آیا چنین چیزی در اسلام وجود دارد؟
ج- اگر دعاها مطابق ادعیه وارده از حضرت خاتم (ص) و ائمه اطهار علهیم السلام باشد مثل مفاتیح الجنان و زادالمعاد جایز است[ استفتاآت حضرت آیت الله نوری همدانی