وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ کَثِیرًا مِّنَ الْجِنِّ وَالإِنسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لاَّ یَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْیُنٌ لاَّ یُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لاَّ یَسْمَعُونَ بِهَا أُوْلَـئِکَ کَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُوْلَـئِکَ هُمُ الْغَافِلُونَ
برای جهنم بسیاری از جن و انس را بیافریدیم ایشان را دلهایی است ، که بدان نمی فهمند و چشمهایی است که بدان نمی بینند و گوشهایی است که بدان نمی شنوند اینان همانند چارپایانند حتی گمراه تر از آنهایند اینان خود غافلانند
لن تستطیعوا أ ن تعدلوا بین النساء و لو حرصتم فلا تمیلوا کل المیل فتذروها کالمعلقة و إ ن تصلحوا و تتقوا فإ ن الله کان غفورا رحیما ( نساء129)
و هرگز نمیتوانید (از نظر محبت قلبى ) در میان زنان ، عدالت کنید، هر چند کوشش نمائید، ولى به کلى تمایل خود را متوجه یکطرف نسازید که دیگرى را به صورت بلا تکلیف در آورید، و اگر راه اصلاح و پرهیزگارى پیش گیرید، خداوند آمرزنده و مهربان است
امیرالمومنین علی علیه السلام
السُکوتُ عَلـَی الاحمـَق افـَضلُ مِن جَوابـِهِ
سکوت در برابر احمق بهتر از جواب دادن
به اوست
غرر الحکم ح 125
راهی برای آنانکه خواستار زینتهای دنیاست
قال الصادق علیهالسلام:
عجبت لمن فزع من اربع کیف لایفزع الی اربع .
عجبت لمن خاف کیف لایفزع الی قوله تعالی: «حسبنا الله و نعم الوکیل» ; فانی سمعت الله عزوجل یقول بعقبها «فانقلبوا بنعمة من الله و فضل لم یمسسهم سوء» . و عجبت لمن اغتم کیف لایفزع الی قوله: «لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین» ; فانی سمعت الله عزوجل یقول بعقبها: «فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المؤمنین» . و عجبت لمن مکربه کیف لایفزع الی قوله تعالی: «افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد» ; فانی سمعت الله عزوجل یقول بعقبها: «فوقاه الله سیئات ما مکروا» ،
و عجبت لمن اراد الدنیا و زینتها کیف لایفزع الی قوله: «ما شاء الله لاقوة الا بالله » ; فانی سمعت الله عزوجل یقول بعقبها: «ان ترن انا اقل منک مالا و ولدا فعسی ربی ان یؤتین خیرا من جنتک » و عسی موجبةازامام صادق علیه السلام وارد شده است که فرمود:
در تعجبم از فردی که این چهار ناراحتی و اندوه را دارد، ولی به این «چهار تدبیر» پناه نمیبرد:
"حشمت الله عزیزی" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: خوشبختانه مردم ولایتمدار شهرستانهای کنگاور، صحنه و هرسین حضور بسیار خوبی در انتخابات داشتند و در مجموع 129 هزار و 129 نفر در انتخابات شرکت داشتند.
وی افزود: پس از پایان شمارش آرا، از میان هشت نامزد نمایندگی مجلس، حجت الاسلام "وحید احمدی" با کسب 33 هزار و 90 رای توانست حائز اکثریت آرا شود و به عنوان نماینده این حوزه، راهی خانه ملت شود.
عزیزی در ادامه به وضعیت سایر نامزدهای حوزه انتخابیه کنگاور، صحنه و هرسین اشاره کرد و گفت: پس از احمدی که بیشترین رای را بدست آورد، ارسلان رضایی با 28 هزار و 362 رای و سید جواد زمانی 22 هزار و 882 رای در جایگاه های دوم و سوم قرار گرفتند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین علی رضایی 22 هزار و 838 رای، رمضان دهنوی 9 هزار و 669 رای، هژیر رشیدی چهار هزار و 783 رای، سید مهدی موسوی بدربانی دو هزار و 317 رای و عبداله حقی نیز دو هزار و 225 رای در این حوزه انتخابیه کسب کردند.
عزیزی در پایان، حضور مردم کشور در انتخابات مجلس نهم را بسیار پرشور خواند و گفت: ملت با بصیرت ایران نشان دادند که همواره در خدمت انقلاب و نظام هستند و هر زمان که لازم باشد با تمام وجود از آن حمایت و پشتیبانی می کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس پس از بررسی نهایی صلاحیتها و رسیدگی به شکایات کاندیداهای رد صلاحیت شده، در نهایت اسامی کاندیداهای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در کنگاور، صحنه، هرسین و بیستون اعلام شد.
بر این اساس اسامی نهایی کاندیداها در این حوزه به شرح زیر است:
1-وحید احمدی
2-ارسلان رضایی
3-عبداله حقی
4-رمضان دهنوی
5-هژیر رشیدی
6-عزیز اله رحمتی
7-علی رضایی
8-سید جواد زمانی
9-غلامعلی شورچه
10-سید مهدی موسوی بدربانی
http://ipe9.com/majles90/?pageID=3379
« انَّ اللهَ یأمُرُکم أن تؤدّوا الاماناتِ الی اهلها و اذا حکمتم بین الناس ان تحکموا بالعدل إنَّ اللهَ نِعمّا یَعِظکم به إن الله کانَ سمیعاً بصیرا» (1)
«همانا خداوند فرمانتان میدهد که امانتها را به صاحبانشان بدهید و هرگاه میان مردم داوری کردید به عدل حکم کنید، چه نیک است آنچه که خداوند شما را بدان پند میدهد، بیگمان خداوند شنوای بیناست»
امانتداری و رفتار عادلانه و دور از تبعیض از نشانههای مهم ایمان است. چنانکه خیانت به امانت، علامت نفاق است
همان گونه که اعمال صالح و نیکوی انسان به واسطه برخی گناهان حبط و تباه می شود، بعضی از اعمال نیک نیز سبب تکفیر و از بین رفتن گناهان می گردد. در قرآن و روایات راهها و مصادیق فراوانی که موجب از بین رفتن گناه و آثار و عوارض آن، بلکه تبدیل سیئات به حسنات شده است. از مجموع آنها این مطلب به دست می آید که ایمان و عمل صالح و توبه و ترک گناهان کبیره، مطمئنترین راه از بین بردن گناهان گذشته و جلب محبّت الهی است. در ذیل به برخی از آنها اشاره می شود
راهکارهای قرآنی
1- ایمان و عمل صالح:قرآن کریم می فرماید« وَالَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَنُکَفِّرَنَّ عَنْهُمْ سَیِّئَاتِهِمْ » ؛(1) کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجامی می دهند، گناهان آنان را می بخشیم".
پس باید کوشید از طریق ازدیاد معرفت و شناخت خدا و آگاهی از نعمتهای مادی و معنوی او و انجام عمل صالح، ایمان را تقویت نمود.
2- توبه و انابه و بازگشت از گناهان سبب محو و از بین رفتن همه گناهان کبیره و صغیره می گردد.(2)
آیات 68 و 69 سوره فرقان به مرتکبین برخی گناهان کبیره وعده عذاب مضاعف و خلود در جهنم داده، سپس فرموده است:"مگر کسی که توبه کند و ایمان بیاورد و عمل صالح انجام دهد که در این صورت خداوند (نه تنها) گناهان او را می بخشد (بلکه) سیئات و بدیهای اعمال آنها را به حسنات تبدیل می کند".(3)
خردمندان و مؤمنان حقیقی نه تنها گناه نمی کنند بلکه به آن نزدیک نمی شوند ؛ چرا که به عاقبت شوم آن یقین دارند و در نتیجه از گناه لذت نمی برند بلکه بالعکس . البته لازم به ذکر است که رسیدن به این رتبه و مقام با تلاش و زحمت و مجاهده فراهم می گردد
پیامبر اکرم(ص) فرمود:
"لکلّ داء دواء و دواء الذّنوب الاستغفار؛
(4) برای هر دردی، درمانی است. درمان بیماری گناهان توبه و استغفار است". از راه توبه است که می توان محبّت الهی را جلب نمود و محبوب حق تعالی گشت.
3- ترک گناهان بزرگ، سبب از بین رفتن آثار گناهان کوچک شود: « إِن تَجْتَنِبُواْ کَبَآئِرَ مَا تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُکَفِّرْ عَنکُمْ سَیِّئَاتِکُمْ وَنُدْخِلْکُم مُّدْخَلاً کَرِیمًا» ؛(5) اگر از گناهان بزرگی که از آن نهی می شوید، پرهیز کنید، گناهان کوچک شما را می پوشانیم و شما را در جایگاه خوبی وارد می سازیم".
4- هر کار خوب و شایسته و هر فعلی که مصداق "حسنه" باشد، عاملی برای از بین رفتن سیئات و بدیها می باشد: « إِنَّ الْحَسَنَاتِ یُذْهِبْنَ السَّـیِّئَاتِ ذَلِکَ ذِکْرَى لِلذَّاکِرِینَ » ؛(6) حسنات، سیئات و گناهان (و آثار آن) را برطرف می سازند. این مطلب تذکر و یادآوری است برای آن هایی که تذکر پذیرند".حسنات، مطلق است و شامل همه عبادات و هر کار ارزشمندی که شرع آن را تأیید و تعیین کرده و به قصد تقرّب به خدا نجام گیرد، می شود.
5- اقرار و اعتراف به گناه در پیشگاه حق تعالی:وقتی با خدای خود خلوت کردی و به دعا و مناجات مشغول شدی. گناهان و معصیتهای گذشته خود را به یاد آور و به زبان اعتراف و اقرار کن و از خدا عفو و مغفرت طلب نما. امام باقر(ع) فرمود:"واللَّه ما ینجو من الذّنب ألاّ من أقربه؛(7) سوگند به خدا!جز آن که به گناه اقرار کند، نجات نیافت".
6- خواندن نمازهای مستحبی و نافله مخصوصاً نماز شب.
امام صادق(ع) در ذیل تفسیر آیه 114 هود می فرماید:"صلوة المؤمن باللیل تذهب بما عمل من ذنب النهار؛ نماز شب مؤمن، گناهان روز او را محو و نابود می سازد".(8)